top of page

Acerca de

Yoga at Home
Copy of Pink Valentine's Day Heart Instagram Post.png

Har du lyst til å manifestere mer av det du ønsker deg i livet?
Kjærligheten til deg selv er  n ø k k e l e n  som vris rundt i låsen, slik at døren til mer flyt, ressurser og energi kan strømme inn i livet ditt 💖
Ved å registrere deg nedenfor mottar du en lydfil med kjærlige tanker og helende energi. Du kan enkelt laste den ned og lytte til den så mange ganger du vil. Ved å lytte til denne kan du påvirke og hele selvbildet og selvfølelsen din på et dypt plan. Med kjærlighet. Helt gratis. (Gratis betyr forresten nåde. Grace 😊) 

Ja takk, jeg vil gjerne ha lydfilen Kjærlighetskraften 💗

Du takker samtidig ja til å motta eksklusive tilbud og nyheter. Din epost-adresse er trygg hos oss. 

  • Instagram
  • Facebook

Om Therese Stordahl

Hva sier deltakere på tidligere meditasjoner: 

"Meditasjonen med deg, Therese, har vært en stor gave! Hver gang fikk jeg på en enkel og lett måte kontakt med meg selv. Du tilbyr mange bilder for å åpne opp for mitt indre vesen og kontakten med jord, himmel og universet. Det har ført til at jeg føler meg mer balansert, støttet og næret. Det beste er at det virker lenge etter meditasjonen. Dine ord, din stemme, din energi og din kjærlige veiledning er helbredende på alle plan. Tusen takk."

Stefanie Eggler.

"Coming Home-meditasjonen var utrolig sterk. Jeg kjente prikking i bena etterpå, så noe skjedde helt klart i kroppen min. Det var en ny måte å connecte med Moder Jord på, som jeg kommer til å fortsette med." 

Lene Aasen. 

"Det er en gave å være med på meditasjonene til Therese -- de nærer og gir gode perspektiver : Jeg anbefaler på det varmeste å bli med vi trenger å fokusere energiene nå -- sammen alle sammen".

Hege Gabrielsen. 

Therese tilbyr en-til-en-sesjoner og gruppehealing med kanalisering og klarsyn. Hun har en jordnær tilnærming til det spirituelle og kan hjelpe deg å få kontakt med din egen intuisjon. 

IMG_20170414_192101_edited.jpg
bottom of page