top of page

4 spørsmål om spirituell veiledning (.. hva er det egentlig du jobber med?)


I forgårs møtte jeg en kamerat jeg ikke har sett på lenge. "Jeg har sett at du driver med sånn alternativt", sa han. "Hva er det egentlig du gjør?" "Jeg jobber som spirituell kanal, svarte jeg." Blikket hans var blankt som et skogstjern. "Hm?"

Her er svar på 4 spørsmål jeg ofte får. 1. Hva er en spirituell veileder? Det er tusen navn på lignende ting: klarsynt, synsk, intuitiv, medium, kanal osv. Folk leser aura, sjel og sikkert mye annet. Jeg kan bare svare for meg selv, og den spirituelle veiledningen jeg gir kommer via ditt eget høyere selv. Den delen av deg som er evig og eksisterer bortenfor tid og rom. Det høyere selvet er knyttet til det universelle visdomsfeltet og har full oversikt over alt. Når ditt høyere selv styrer showet kommer det som er viktigst for deg her og nå gjennom. Når bevisstheten berøres på denne måten skjer det også ofte en dyp healing. En spirituell veiledning kan gi mer klarhet, oversikt, og healing på dype nivåer.

2. Kan jeg spørre om hva som helst? Ja! Det er ingenting du ikke kan spørre om. Jobb og kjærlighet er de mest vanlige temaene (vi er ganske like, vi mennesker:) Og kontakt med kjære som har gått bort. Jeg går ikke i trance (har ikke gjort det hittil, i hvert fall:), så vi kan snakke sammen underveis i readingen hvis det dukker opp flere ting du lurer på. Du kan spørre om konkrete ting, eller mer komplekse saker.


3. Hvordan kan jeg stole på det du sier? Som oftest kommer det noe informasjon gjennom som jeg ikke vet om deg på forhånd, og som kan gi deg en tillit til budskapet. Du har også mulighet til å stille flere spørsmål der du trenger mer klargjøring eller bekreftelse. Det viktigste er å være tro mot din egen magefølelse. (Vær samtidig oppmerksom på om det er egoet ditt som reagerer på noe -- det er ikke alltid vi får den beskjeden vi drømmer om, men kanskje den sannheten vi trengte å høre.)


4. Hvordan foregår en reading? Vi møtes online (Skype/Zoom/Messenger, det som passer for deg), og du forteller kort hva du vil se nærmere på. I meditativ tilstand kontakter jeg ditt høyere selv, og forteller hva som kommer gjennom. Ofte er det er symbolsk billedspråk som oversettes til dagligtale. Jeg bruker alle sansene når jeg tar imot budskap, og ber om å få formidle det slik at akkurat du forstår det best mulig. Mitt mål er alltid at du skal få så god hjelp som overhodet mulig. Jeg stiller spirit flere spørsmål for å klargjøre der hvor noe er uklart. Veldig ofte er det en healing som skjer av seg selv samtidig, eller jeg blir guidet til å utføre en healing på et aspekt i livet ditt.


Lurer du på noe? :) Spør meg gjerne!


28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page