top of page

Historier om det "overnaturlige"

Velkommen til min blogg! :) Her vil jeg fortelle historier om mine erfaringer med det såkalt "overnaturlige".

"Overnaturlig" er en litt gammeldags og upresis beskrivelse, men jeg synes det rommer alt vi ikke kan ta på, regne oss fram til og etterprøve, i hvert fall med dagens metoder. Når det er sagt, det "overnaturlige" er slik jeg ser det en del av naturen, akkurat som oss, og slett ikke overnaturlig, egentlig. Jeg tror vi har stengt av for mange av de evnene og mulighetene vi har som mennesker, og at det er mulig å åpne for det igjen om man ønsker det og dedikerer seg til det. Det har jeg gjort gjennom de siste tjue årene.


Akkurat som man kan stille inn en radio, kan man lære å stille inn sanseapparatet sitt slik at man kan oppfatte ulike frekvenser. Noen av de frekvensene kan være ulike nivåer av vår egen identitet, som personligheten, sjelen og den høyere bevisstheten. Det kan være mennesker som har forlatt dette livet, eller andre energivesener i andre dimensjoner. Når jeg jobber som healer og gir readinger til mennesker, dukker det opp mange spennende frekvenser. Jeg lærer noe nytt hver eneste gang. Det er som et forskningsarbeid; å lytte seg fram til den riktige informasjonen, passe på at egne oppfatninger og fordommer settes til side, fokusere på å formidle budskap og energier slik de kommer, i et språk som er skreddersydd for klienten. Akkurat som universet er uendelig, oppleves det også som uendelig med muligheter for hvert enkelt menneske. En ting jeg har lært meg er å ikke prøve å være smart! Noen ganger tenker Therese, altså personligheten min, at hun vet hva som kommer. Da har jeg lært meg å ligge lavt,, og la den høyere bevisstheten snakke gjennom meg. Ikke sjelden blir jeg overrasket. Våre personligheter har mange tanker og vaner som preger oss i hverdagen. Det beste jeg kan gjøre er å sette det til side så godt jeg kan, slik at beskjedene og energien kan komme mest mulig uhindret fram til den som kommer til meg. Gjennom å sette våre fordommer og tros-systemer til side kan vi vokse og utvikle oss forbi våre begrensninger.

Jeg gleder meg til å fortelle en historie om det "overnaturlige" i neste blogginnlegg. Ha en god natt, og på gjensyn! :)352 visninger2 kommentarer

2 Comments


Summafly Healing
Summafly Healing
Feb 20, 2021

Takk, Gunnar, så hyggelig tilbakemelding! :-) Gode tanker <3

Like

Werry NICE Therese. Det her glæder æ mæ te å følge med på... GRATULERER, og LYKKE te med bloggen din! :-) <3 Lys og Kjærlighet <3

Like
bottom of page