top of page

Hva sier du hvis det kommer noe negativt, da?

For noen uker siden besøkte jeg et utdrikningslag. En koselig stund, hvor bruden og noen av venninnene fikk hver sin lille sesjon med orakelkort og veiledning. Idyllisk, under trærne i en park i Oslo.Etter readingen spurte bruden meg: "Men hva sier du om det kommer noe negativt, da?" For et supert spørsmål! Vi hadde begrenset med tid, så jeg svarte litt raskt. At det høyere selvet hennes bestemte hva som skal komme gjennom. Men etterpå tenkte jeg en del på spørsmålet hennes.


Intensjon


Det er viktig å sette en intensjon før man gir en reading. Som jeg sa til henne ber jeg alltid om å få informasjonen og energien via vedkommendes høyere selv. Vårt høyere selv ønsker ikke å gjøre oss motløse eller triste. Det har en utrolig kjærlighet til oss. Jeg tror at budskapene derfor formidles på en måte som istedenfor hjelper oss å se det som er bra for oss å fokusere på. Litt sånn som positiv forsterkning i barneoppdragelse? :-D Vårt høyere selv kverner ikke på alt som er feil, men gir positiv tilbakemelding på det som vil styrke oss. Hjelper oss å gå fremover, i tråd med vår egen sannhet.


Timing


Universet har en usvikelig sans for timing, som jeg stadig lærer meg å stole på. Jeg tror at personens høyere selv skreddersyr informasjonen som skal komme gjennom, også i et utdrikningslag. Hvor man jo gjerne skal videre og feire og more seg. Det kan godt være dype temaer, men det passer til dagen og anledningen for den personen. (Vi er alle forskjellige, noe passer for én, og noe for en annen.)


Når det kommer noe "negativt"


La oss tenke oss at jeg har en reading for en "bride-to-be". Og det kommer noe vi kan kalle "negativt". For eksempel et mønster partneren kan ha, som hun kan være oppmerksom på. Da kommer det også gjerne gjennom hvordan hun best kan møte det, og hvordan de kan takle dette sammen - ja, til og med hvordan partneren kan løsne på sitt mønster i samspillet dem imellom. Jeg synes jo ikke det er så negativt? Mer realistisk, vil jeg si. Og konstruktivt. Eller, la oss tenke oss en annen "negativ" ting som kan komme opp. Kanskje kommer det opp at bruden kjenner på en frykt i forhold til å gifte seg (tre uker senere). Hjelp, tenker du kanskje - ville du ha sagt det? Ja, jeg stoler på at det kommer opp av en grunn. Her ville jeg følge tråden og be hennes høyere selv vise meg hva frykten bunner i. Ofte kan det være en ubevisst overbevisning på grunn av for eksempel skilsmisse mellom foreldre da man var barn, et tidligere liv hvor man hadde et dårlig ekteskap, eller frykt for å miste seg selv i en annen person. For eksempel. (Det kan være tusen ting:) Deretter kan dette mønsteret få healing, og bruden er forhåpentligvis enda mer rustet for ekteskapet.


Men hva om det er noe virkelig negativt?

Men, og her kommer et kraftig MEN. Dersom det noen gang hadde kommet noe virkelig "negativt", hvor jeg mistenkte at en partner kunne være direkte farlig, da ville jeg ha lyttet til hvordan personens høyere selv ga advarslene og videreformidlet disse. Kanskje om å passe på i forhold til noe spesielt, om å lytte til sin egen intuisjon (heale og styrke den, slik at vedkommende evt. blir i stand til å beskytte seg), snakke med noen man stoler på, eller andre ting som kunne kommet gjennom. Jeg ville likevel vært forsiktig med tolkningen av det jeg så og hørte. Denne måten å kommunisere på er jo ikke ufeilbarlig. Jeg kan så klart ta feil. Og det er jo en meget alvorlig sak.


Her kommer det etiske inn, som er super-viktig. Det gjelder å navigere så klokt og ydmykt som man bare kan. Det handler om livet ❤️

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page