top of page

Løvens port | Lion's gate

Oppdatert: 10. aug. 2021

Mellom 28. juli og 12. august hvert år står Solen i Løven, på linje med stjernen Sirius (også kjent som vår spirituelle sol). Denne forbindelsen sies å åpne en kraftfull portal, kjent som Løvens port. Løvens tegn forbindes med mot, styrke og verdighet -- og hjertet vårt. Gjennom kontakten med Sirius gjøres nye nivåer av bevissthet tilgjengelig for oss. Forbindelsen er på sitt sterkeste 8. august. Den 8. dagen i årets 8. måned. 8-tallet kan sees som en sammenflettet dobbeltspiral hvor positive og negative energier er i perfekt balanse -- som DNA-spiralen, vårt arvemateriale.

Foto: globalactivation

Stjerneforbindelsen bærer bud om gjenfødsel. Som ved alle fødsler kan det kjennes både skummelt og spennende, smertefullt og berikende. Vi trenger å ta ekstra godt vare på oss selv nå. Nok vann, nok søvn, nok hvile, næring til kropp og sjel. Det kan føles som om ting tar tid -- eller det kan kjennes som plutselige gjennombrudd. Her er forslag til et rituale under Løvens port:


  • Skriv ned hva du er klar for å gi slipp på

  • Skriv ned hva du er klar for å åpne opp for

  • Skriv ned kjærlige affirmasjoner som støtter deg nå og fremover

  • Skriv ned kjærlige affirmasjoner som støtter jorden og menneskeheten

I år sammenfaller Løvens portal med nymåne, så det er altså enda mer potent kraft tilgjengelig for å så nye bevissthetsfrø. Innstrømmingen fra Sirius sies å kunne låse opp lyskoder og frekvenser på dype nivåer. Løven lærer oss hvordan vi kan skinne og være den vi er, i verden. Gjennom dyp hjertekontakt og verdighet. Når disse kvalitetene forenes med Sirius' kosmiske bevissthetsløft har vi magiske muligheter, både hver og en, og som samfunn. Og det kan det se ut som vi trenger i verden i dag.

Den spirituelle læreren og forfatteren Jonette Crowley hevder at Lion's Gate i år er spesielt kraftfull. I følge hennes kanaliserte informasjon, gjennomtrenges en barriere omkring jorden av ny energi. Krystall-nettverket (grid) som omgir jorden kobles på det kosmiske nettverket av stjernesystemer, som vi angivelig har vært koblet fra i ti-tusener av år. Crowley mener også at dette gjennombruddet er det første av tre. De neste kommer, i følge henne, ved høstjevndøgn 22. september, og ved vintersolverv, 21. desember i år. Velsignet Løveportal ⭐️

Her er en Lion's Gate-meditasjon laget av Aureyha (2021):


105 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page