top of page

Når ting ikke blir som du har tenkt ❤️

I morgen tidlig skulle jeg ut på pilgrims-reise. En ukes meditativ reise, for å følge sjelen og hjertet mitt. Det føltes som å skulle reise hjem, selv om det var til et sted jeg aldri har vært før. (I dette livet, i hvert fall..:) Men, på grunn av plutselig sykdom i familien og bilen min som uventet har brutt sammen har jeg avlyst reisen. Eller snarere, utsatt den på ubestemt tid.


Så, hva gjør man, når livet skjer, og man må gjøre om på planene sine? Når noen blir syk, en drøm må kastes om på i siste minutt, uvisshet, bekymring og praktiske utfordringer dukker opp?

Her er en liste jeg skriblet ned for meg selv:


  1. Pust.

  2. Føl. Skuffa? Ikke noe rart. Lei deg? Sinna? Kom med det. Du er voksen og kan trøste ditt indre barn, din indre tenåring eller eventuelt din indre frustrerte housewife 😂 La følelsene få føle seg helt ut. It's ok.

  3. Stay your course. Selv om planer må gjøres om på -- og let's face it, det skjer stadig vekk i livet -- hvilke ting kan du gjøre i dag eller i morgen som ligger nærmest opptil den opprinnelige planen? Som gir sjelen din noe av det du trenger? Hvordan kan du holde løftene dine til deg selv på en annen måte?

  4. Reality check. Er det noe som har endret seg inni deg også? Noe du trenger å ta med i vurderingen før du eventuelt legger ny plan? Har prioriteringene dine endret seg? Var det som skjedde et stopp-signal fra universet, eller var det bare en fartsdump som utsatte opprinnelig plan?4. og 5. går litt over i hverandre...


.. og jeg må innrømme at... det er jo ganske deilig også: å kjenne hva som égentlig betyr noe når alt kommer til alt.

Helse, familie, mennesker vi er glad i...


Og indre reiser kan man gjøre hvor som helst og når som helst! 😍 Ha en vidunderlig dag midt i livet, med og uten forandringer 💚


37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page