top of page

Hva er reading & healing og hvordan foregår det?

DET HØYERE SELV
Ditt høyere selv styrer hva som skal skje i en healing & reading.
Det høyere selvet vårt er koblet til kilden/universet/gud/alt som er, og har full oversikt. 
Gjennom mitt høyere selv kanaliserer jeg informasjon, budskap, healing og frekvenser til deg fra ditt eget høyere selv. Vi mennesker er forskjellige i vår essens og i hva vi har behov for. Derfor er ingen healing lik den andre. Timen blir skreddersydd for deg - av ditt høyere selv. 

HVA DU KAN FÅ KONTAKT MED
Jeg er en tolk mellom de underliggende energiene i livet ditt og deg. Jeg søker alltid å få mest mulig konkret veiledning og riktig healing for deg her og nå. Jeg kan for eksempel ofte fange opp energien på jobben din... eller mellom deg og partneren din... eller hvordan oppveksten din har vært... alt som kan være med å gi den klarheten og healingen som ditt høyere selv ønsker nå. Du kan stille spørsmål i begynnelsen og på slutten av timen. Du kan få kontakt med det som evt. hindrer deg i å oppnå det du ønsker, og motta healing på dette. Du kan få kontakt med aspekter av deg selv som trenger healing eller som har ressurser du trenger. Du kan få kontakt med kjære på den andre siden. Du kan få kontakt med ditt indre, barn, din skytsengel, eller mennesker som står deg nær og som fortsatt lever. Og mye, mye mer. 

Å VÆRE EN REN KANAL
Min jobb er å sette meg selv til side så mye jeg kan, og være en så ren kanal som mulig. Mine tanker og fordommer er ikke relevante i en healingsamtale. Det er DIN sannhet som er viktig :) Din unike vei. 
Jeg har gjennom mange år trent på å være en kanal, og fortsatt er hver eneste time en utrolig spennende opplevelse for meg. Det er som å forske, på energier, frekvenser, nyanser og sammenhenger. Jeg er utrolig takknemlig for tilliten jeg har fått gjennom årene, og ydmyk over å få lov å dele så viktige ting med mennesker. Det er også veldig fint å få lov å se all skjønnhet i mennesker, og det gir meg svært mye personlig å merke kjærligheten på den andre siden, og hvordan vi alle er en del av noe større enn oss selv. 

HVORDAN FOREGÅR EN TIME?
Vi møtes på Zoom (kan også ta det på telefon eller FaceTime om det passer deg bedre). Da møtes vi i et privat rom på nettet, og kan snakke sammen som om vi var i samme rom. Du kan bestille i kalenderen, ønsket dag og tidspunkt og betale når du bestiller. Du vil da få tilsendt en epost med en Zoom-lenke. Den kan du trykke på når vi skal møtes. Si fra om du har spørsmål. Jeg vil gjerne hjelpe :-)

Hvis du har spørsmål kan du kontakte meg på Kontakt-siden (se fanene øverst).  

Hjertelig velkommen til et meningsfylt og healende møte med deg selv! 🤍

det høyere selv.png
_edited.jpg
bottom of page