top of page
Three%20Women_edited.jpg

Tilbakemeldinger

Lena Martinsen.jpg

Lena Martinsen

Jeg har fulgt deg, Therese, lenge, og var heldig å få en reading med deg i bursdagsgave av ei venninne. Det første jeg vil si er at jeg opplever deg som et svært empatisk, vennlig og behagelig medmenneske. Du tok inn viktige beskjeder fra meg og til meg. Videre balanserte du disse energiene, og noe falt til ro og på plass i meg. På konkrete spørsmål fikk jeg konkrete svar,og du tok også inn spesifikt hvor jeg skal reise. Positiv, fin og behagelig opplevelse. Takk!

Ina.jpg

Ina Kvarsvik

Therese er en trygg og varm veileder, som kombinerer ærlighet og tydelighet med den største respekt og empati for klientene sine. Jeg satt igjen med ro, klarhet og nytt mot etter timen med Therese. Anbefales, du vil ikke angre :)

Hildur.jpg

Hildur Kveldir

Da jeg sto i en krevende situasjon tok jeg kontakt med Therese for veiledning. Jeg opplevde å bli forstått på en varm og respektfull måte og har siden benyttet hennes evner ved flere anledninger. I tillegg til stor menneskelig innsikt, har hun en åpenhet og kontakt med høyere dimensjoner som kan gi nye innfallsvinkler, nye innsikter og, ikke minst, nytt håp! i krevende situasjoner. Jeg er veldig takknemlig for støtten i vanskelige situasjoner. Det har hatt stor betydning for meg.

Noen flere uttalelser

Jeg opplevde deg som respektfull og lyttende. Du har et stort hjerte og er veldig tilstedeværende, noe som skaper et trygt rom. Du har en høyt utviklet intuisjon, og jeg anbefaler deg varmt, som healer og medium.
K. E.

Jeg føler meg så lett og lettet. Det var virkelig noe som skjedde. Og det føltes ikke dramatisk i det hele tatt. Du var et fantastisk medium, spot on!
U. T. 

Det var fint å være hos deg. Du var helt utrolig flink. Jeg kommenterte ikke alt du sa underveis, men alt var så riktig. Jeg hadde en følelse i kroppen når jeg gikk hjem fra deg som jeg aldri har kjent før. Jeg kontakter deg igjen senere. Takk for hjelpen :)   
F. V. 

Du er trygg og erfaren, og gir treffende og detaljerte readinger. Du har en unik måte å nå mennesker på. Blokkeringer og smertefulle mønstre har over tid forsvunnet fra livet mitt, og jeg får en følelse av ro og fred i kropp og sjel. Tingene du har fortalt meg har skjedd i livet mitt. Jeg føler meg nærmere meg selv og min egen sjel ved din hjelp.
A. B.  

bottom of page