Three%20Women_edited.jpg

Noen tilbakemeldinger

Therese er respektfull og lyttende. Hun har et stort hjerte, gir av seg selv, og er veldig tilstedeværende, noe som skaper et trygt rom. Therese har en høyt utviklet intuisjon, og jeg anbefaler henne varmt, som healer og medium.
K. E.

Jeg føler meg så lett og lettet. Det var virkelig noe som skjedde. Og det føltes ikke dramatisk i det hele tatt. Du var et fantastisk medium, spot on!
U. T. 

Det var fint å være hos deg. Du var helt utrolig flink. Jeg kommenterte ikke alt du sa underveis, men alt var så riktig. Jeg hadde en følelse i kroppen når jeg gikk hjem fra deg som jeg aldri har kjent før. Jeg kontakter deg igjen senere. Takk for hjelpen :)   
F. V. 

Therese er trygg og erfaren. Hun gir treffende og detaljerte readinger. Jeg opplever Therese som ydmyk, og hun har en unik måte å nå mennesker på. Blokkeringer og smertefulle mønstre har over tid forsvunnet fra livet mitt, og jeg får en følelse av ro og fred i kropp og sjel. Tingene hun har fortalt meg har skjedd i livet mitt. Jeg føler meg nærmere meg selv og min egen sjel ved hennes hjelp.
A. B.