top of page
Wheat Field
Field Sunset

Kurs og samlinger

Her finner du en oversikt over kurs og samlinger jeg tilbyr.
Dag, kveld, helg. Kurs kan også skreddersys etter ønske.
Jeg søker alltid å skape trygge, gode rom for alle som deltar, med seriøsitet, varme og humor. Har du lyst til å arrangere kurs der du bor og samle en gruppe, kontakt meg. For arbeidet med å arrangere får du delta gratis. 

253961572_1418805141922635_7296500105297067500_n.jpg

Coming Home - Soul & Spirit

Åpne for din storhet. Innkalling av sjelen og vår høyere bevissthet. Vi får oppleve oss selv som ubegrensede energivesener. Vi åpner for å kanalisere budskap og healing fra vår egen sanne kilde. Nye ressurser, kunnskap og evner kan bli tilgjengelig for deg. 
 

Varighet: Dag/kveld, 3-6 timer med pause
Pris: avhengig av tid og antall, avtales

austin-chan-ukzHlkoz1IE-unsplash.jpg

Coming Home - Remembering

Tilbake til balanse, kilden, gleden og fellesskapet. Vi bruker tre innganger til å huske og styrke hvem vi er: kropp, sjel og hjerte. Det blir øvelser, meditasjoner og delinger med temaer som sjelens kall, trygghet i kroppen, Moder Jord, hjerte-healing og åpning for å finne støtte og næring i fellesskap. Vi husker vår egen purpose, vårt kall, og åpner for magien i vårt fulle potensial. 

Varighet: 1-3 dager
Pris: Avhenger av varighet, avtales

abdalla-m-SX0m731jrAs-unsplash_edited_ed

Healingmeditasjon

Guidet healingmeditasjon i gruppe. Budskap og energier kommer gjennom til oss. Meditasjon og healing er ferskvare; blir aldri den samme fra dag til dag, og fra gruppe til gruppe :)

Varighet: Kan tilpasses (1 time til 1 dag/helg)

Pris: Avtales

abdalla-m-7p19A6BDBm4-unsplash_edited.jpg

Reiki 1, 2 og 3

Reiki er en skånsom og effektiv healingform med lang historie. På kurset får du gjenåpnet dine healingkanaler gjennom en initieringsseremoni, samt øve på å gi healing til deg selv og andre. Du får bevisst kontakt med den universelle livsenergien som du alltid har vært en del av. Din utviklingsprosess kan skyte fart på alle områder. Hvert trinn (1, 2 og 3) tar en helg å gjennomføre, og det anbefales å bruke og integrere healingen før man går videre til neste nivå. Ingen forkunnskaper kreves før Reiki 1. Alle er velkommen. 

Varighet: Lørdag og søndag, til sammen ca. 12 timer
Pris: 2.500,- pr. kurshelg

bottom of page