Om meg

T 1.jpg

En høstdag i 1998 hadde jeg bestilt massasje. Da hendene til massøren stoppet opp og holdt seg helt stille på føttene mine opplevde jeg noe forunderlig. En energi begynte å strømme gjennom kroppen min, og en intens gjenkjennelse fylte meg. Hodet forsto ingenting, men kroppen gjenkjente den energien som strømmet gjennom meg. Jeg bare visste at dette var noe jeg også kunne gjøre. Jeg begynte å lese om healing, deltok på kurs, og gjorde det jeg kunne for å finne tilbake til mine egne evner. Siden den gangen har jeg trent og perfeksjonert meg, og fortsetter å lære noe nytt hver eneste dag.

I år 2000 var jeg selv klar til å begynne å tilby healing. Ganske raskt begynte jeg å høre beskjeder til klientene for mitt indre øre. Jeg formidlet litt nølende det jeg hørte, og etter hvert kom det mer og mer informasjon. Slik utviklet det seg til readinger, slik jeg tilbyr dem idag. Det er altså en samtale hvor jeg er et medium for ditt høyere selv, og formidler både veiledning og healingenergi. Samtidig. Gjennom disse 20 årene har jeg fått lov å bistå mange i hverdag og spesielle anledninger, i små og store kriser, ved veivalg, og som mellomledd til kjære på den andre siden. Noen velger også å få en reading/healing fordi de rett og slett er nysgjerrige på hva det er, slik som jeg var den gangen for over 20 år siden.

Essensen av arbeidet er å "tune inn på riktig frekvens", slik at din høyere bevissthet og den andre siden kan arbeide mest mulig uhindret gjennom meg. Healingenergien strømmer da til deg, og readingen kan starte. 


Jeg er opptatt av å skape et trygt rom der følelser og utfordringer er velkomne. Det er også viktig for meg at kommunikasjonen foregår på en måte som klienten forstår og er komfortabel med. Jeg er selv en praktisk og jordnær person, og tar sikte på å gi mest mulig nyttig veiledning for hverdagen - selv om veiledningen "kommer fra himmelen":)

Jeg bor sør for Oslo med sønnen min og katten vår.

Jeg har en bachelorgrad i litteratur, psykologi og kommunikasjon, og har i mange år jobbet som prosjektleder for Body Mind Spirit Festival (Alternativmessen) i Oslo, Bergen og Trondheim. 

Hvis du ønsker å bestille en time kan du sende meg en melding fra Kontakt-siden.
Velkommen skal du være.